Parlay Strategie

De Parlay strategie is een zeer simpele strategie maar ook wel een strategie die risico met zich meebrengt. Bij deze strategie is het dan ook goed om van tevoren een limiet voor jezelf te gaan bedenken wat je in wilt gaan zetten. Op deze manier weet je dat je nooit teveel geld kwijt bent. Toch zal je zien dat wanneer je volgens een strategie speelt, en dus volgens een vast patroon dat je dan succesvoller zal zijn in het spelen van roulette. Het spelen volgens een strategie zorgt ervoor dat je met discipline speelt en dit kan er in resulteren dat je grotere winsten gaat behalen. Vele succesvolle spelers die volgen een strategie en het is dan ook goed om zelf ook een aantal strategieën te gaan proberen.

Speel direct online roulette met de Parlay Strategie!

De werking van de strategie

Parlay StrategieDe werking van de strategie is zeer simpel. Het enige dat je moet doen is je inzet blijven verdubbelen zolang je winst. Stel je zet vijf euro in dan doe je dit op een vak waar je veel kans hebt om te winnen. Dit doe je dan dus op de kleur zwart of rood of op de even of de oneven getallen. Zet je vijf euro in en je wint dan verdubbel je de inzet naar tien euro. Win je dan weer dan zet je twintig euro in. Op deze wijze kun je een mooie winst opbouwen maar het risico is wel dat wanneer je verliest dat je dan alles kwijt bent. Gebeurt dit dan start je weer met je originele inzet. Hou ook een bedrag in gedachten wat je wilt winnen en als je dit bedrag bereikt hebt dan is het ook goed om te gaan stoppen.

Lees meer over de beste roulette strategie

Wil je starten met een simpele strategie met roulette dan is dit een strategie die aan te raden is. Hou je inzetten en je limieten in de gaten en dan is er niets aan de hand. Winnen is leuk en aangezien bij de inzetten op de kleuren en de even en de oneven een winkans hebt van bijna vijftig procent weet je dat het nooit lang gaat duren voordat je een spel gaat winnen. Kom je er nu achter dat dit een strategie is die toch niets voor jou is dan zijn er nog voldoende andere strategieën die je op deze website kunt vinden om te gaan proberen.

Lees verder over Roulette strategieën

Probeer de strategie altijd voor een bepaalde tijd uit

Het is verstandig om een strategie altijd voor een bepaalde tijd uit te gaan proberen. Mocht nu zijn dat je een aantal spellen achter elkaar niets weet te winnen dan moet je niet Roulette casinoteleurgesteld gaan raken en door blijven spelen. Speel in ieder geval minimaal tien spellen en zie dan wat de winsten of verliezen zijn. Wanneer je dit vaste aantal spellen ook met een andere strategie gaat proberen en je gebruikt dezelfden inzet dan zie je al snel welke strategie je het meeste geld oplevert. Ook is het dan belangrijk dat je gaat spelen met een strategie waar jij je prettig bij voelt. Het spelen van roulette moet natuurlijk wel leuk blijven.

Lees meer over Roulette gratis spelen
Wat is je leeftijd?

age